Photography

31.01.14 -> Shifting Sands

We went for a meal at St Christopher’s Place in central London on Friday evening, which took us past Debenhams flagship store’s sparkly new facade. As usual this winter it was windy and wet, which created these striking patterns running across the facade. It’s a spectacular answer to the age old problem of retail spaces – the retailer will always prefer a blank box so they can fixture all the walls but the building needs to contribute to the townscape. After dark (it’s less convincing in the day) this facade works as a spectacular event in the streetscape.

14_01_31-Debenhams

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s